Música folk-tradicional


  Com a complement dels balls i danses, em vaig afeccionar a la música i vaig començar a aprendre a tocar el Violí que, al cap d'una bona temporada, vaig deixar. Després vaig començar amb l'Acordió Diatònic i, més tard, el Flabiol i Bombo que els faig servir per acompanyar-me en els cursos o per animar vetllades de ball folk-tradicional.


  He composat alguns temes musicals:
   

  He intentat que tinguin un estil tradicional i que facin ballar. Si voleu veure algunes partitures cliqueu-hi a sobre (les podeu copiar):

  CUETA (.gif) Pasdoble

  TOMBANT DE SEGLE (.gif) Sardana a l'estil antic

  EL BALLET DE BALLESTÀVIA (.gif) Dansa col.lectiva (música, dansa i lletra) feta per aquest poble de Catalunya Nord.


  Formo part de dos grups de música folk-tradicional:
   

 • Sants & Fot és un grup de petit format (3 músics) nascut a Sants amb la idea d'animar vetllades, fent participar la gent amb balls vuitcentistes i danses col.lectives. Participem cada any en ballades a diversos llocs. Cada estiu anem a Gennetines, al centre de França, a participar al festival: Gran Ball d'Europa
 • Tercet Treset és un grup intercomarcal integrat per sis persones.
  Proposa un viatge musical per diferents països: melodies tradicionals arranjades, d'aquí i d'altres llocs de la Mediterrània, d'Europa i del Món.

Acordió Diatònic

  Com a complement dels balls i danses, em vaig afeccionar a la música i vaig aprendre a tocar una mica l'Acordió Diatònic que el faig servir per acompanyar-me en els cursos o per animar vetllades de ball folk-tradicional.


Flabiol i Bombo

  Més endavant vaig començara tocar el Flabiol i Bombo que també el faig servir per acompanyar-me en els cursos o per animar vetllades de ball folk-tradicional