Benvinguda
Ullet-Mon
...a la meva
pàgina
personal

Mon CARDONA
BARCELONA (Sants)
CATALUNYA

Presentació

"Neixo, creixo (no gaire) i visc a l'antiga vila de Sants que fa uns 100 anys va ser empassada per Barcelona.

M'agrada la meva ciutat, el meu país, la meva llengua i la meva cultura i per això intento conèixer, estimar i entendre les altres. Em puc fer entendre, també, en espanyol, en italià, en francès i en esperanto. L'anglès se'm resisteix i l'esperanto m'enamora.

M'agraden les danses i les músiques tradicionals de tot el món i les tradicions en general, per això em dedico a fer ballar la gent fent classes de Ball Folk, de Danses del Món i de Ball d'Envelat.

També faig música amb l'acordió diatònic i amb el flabiol. Formo part de dos grups de música d'aquest tipus (TERCET TRESET i SANTS & FOT) fent ballar danses col.lectives i de parella.

No renego pas dels avenços tecnològics per això m'he enganxat al carro d'Internet i dels ordinadors (MAC, evidentment). Faig servir programes de disseny gràfic, de so i de confecció de pàgines web.

Procuro cuidar la meva salut amb, entre altres, una alimentació sense animals. Tinc certa tirada a les minories i a anar contra corrent però intento viure i deixar viure i defensar allò que estimo".

"Mon" Cardona


Actualitzat el 17/09/2014 pel